Dag 1

 

We zijn vertrokken! Het avontuur kan beginnen.We zijn uitgezwaaid door wel 100 mensen schat ik. Wat een onwijs groot feest. Zo hadden we het ons voor gesteld. Allereerst wil ik iedereen bedanken die er bij was. Jullie hebben ons een overweldigend afscheid gegeven. Ontroerend, hardverwarmend en intens.Wat fijn dat jullie ons steunen en geluk wensen. Ook super lieve schrijfsels, tekeningen, kleine kadootjes ontvangen waarbij jullie gelukkig heel erg rekening hebben gehouden met onze obesitas boot :) 

 

Van de ene begroeting naar de andere, nog een snelle duik met de kinderen. Er werd nog een hele mooie piñata van een kaketoe stuk geslagen, alle kinderen uitgelaten.

Om 4 uur was het tijd om echt weg te gaan. Helemaal hyper geworden door alle emoties. Een mooie groepsfoto gemaakt en iedereen gedag gezwaaid. Super lieve knuffels ontvangen, sommige emotioneel. Heel mooi was het. Ik had graag iedereen een persoonlijk afscheid willen geven maar jullie waren er met te veel! Bij deze nog een héééééle dikke hug van ons!

 

_DSC1020

 

Daarna weggebracht door onze lieftallige buurtjes Jack en Brenda met hun dingy. Zijknat geworden door de tegenwind. Echt hilarisch.De Jumpteamdames kwamen nog langs zij varen met hun RIP en zongen ons 'oh oh Den Haag' toe en kite vrienden kwamen langs met hun foil. Onze buurmannen zijn nog een stukje mee gevaren in hun jacht. Echt super leuk allemaal. Ik denk er nog dagelijks aan.

 

Het weer werkte erg mee. Het was zonnig en konden in bikini uitvaren. Die wens is uitgekomen! Wel pal tegen wind z-w maar daar hadden we niet zo'n last van. Wel het hele stuk gemotord. Glad zeetje en iedereen was vrolijk. Ype zong leuke deuntjes en de meiden waren blij. Ze zijn lief gaan slapen op zee. Onweer flitste om ons heen maar raakte ons niet. Gelukkig dat we het besluit hadden genomen om naar binnenwater te gaan. Op zee was veel onweer. Op naar Stellendam!

 

IMG-20190602-WA0044

 

xxx Rosalinde